Sedište za decu mora uvek da se koristi

Bez autora
Sep 26 2010

Iako izbor savršenog sigurnosnog sedišta za bebu može da izgleda kao zadatak od najveće važnosti, stručnjaci kažu da ne postoji savršeno sigurnosno sedište. Idealno sedište je ono koje ćete znati pravilno da koristite svaki put, koje odgovara vama i vašem detetu. Ono mora da odgovara propisanim sigurnosnim standardima, da je jednostavno za upotrebu i da su priključci sedišta kompatibilni sa zadnjim sedištem automobila. Stručnjaci, takođe, predlažu da se sedište kupi pre rođenja deteta.

Sedište za decu mora uvek da se koristiIako izbor savršenog sigurnosnog sedišta za bebu može da izgleda kao zadatak od najveće važnosti, stručnjaci kažu da ne postoji savršeno sigurnosno sedište.

Idealno sedište je ono koje ćete znati pravilno da koristite svaki put, koje odgovara vama i vašem detetu. Ono mora da odgovara propisanim sigurnosnim standardima, da je jednostavno za upotrebu i da su priključci sedišta kompatibilni sa zadnjim sedištem automobila. Stručnjaci, takođe, predlažu da se sedište kupi pre rođenja deteta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik